Arbeidstoeleiding op VIA ASSEN

 

Via Assen Bv heeft deze zomer met de seizoensdrukte rondom het product fietsendrager een aantal tijdelijke medewerkers ingezet om de pieken in de productievraag op te vangen. Hierbij wordt bewust gekozen voor medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt die aan een nieuw perspectief voor zichzelf moeten werken. Zo hebben we samenwerking gezocht met Werkplein Drentse Aa en met Alescon, werk en leerbedrijven te Assen. Twee personen hebben hier een werkervaringsplaats ingevuld en moeten straks verder met zoeken naar een reguliere baan. En twee personen konden VIA ASSEN BV gebruiken in hun oriëntatie in het zoeken naar een andere (beschutte) werkplek of in hun zoektocht naar waar de persoonlijke talenten liggen. Het mes snijdt hier aan twee kanten. De medewerkers krijgen meer inzicht in de eigen mogelijkheden en voegen die ervaringen toe aan hun CV. VIA ASSEN BV heeft gemotiveerde medewerkers die ons konden ondersteunen in de piekdrukte. Aandacht voor mensen werkt!