Veel mogelijkheden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

Handmatig en hoogwaardig productiewerk is niet zomaar productiewerk. U werkt nauwkeurig volgens werkprocedures, heeft oog voor detail en signaleert afwijkingen in het product of werkproces. In een klein team werkt u aan producten die met zorg samengesteld, gemonteerd of ingepakt moeten worden.

VIA ASSEN biedt veel mogelijkheden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt; mensen zoals u dus.

Meewerken aan betrouwbare producten

VIA ASSEN levert assemblage- en montagewerk, maar ook in- en ompakwerkzaamheden, recycling en het produceren van halffabricaten voor diverse opdrachtgevers. Het leveren van kwaliteit gaat boven snelheid. Wij werken met meerdere productieteams om op tijd te kunnen leveren en flexibel te kunnen zijn. Wij willen betrouwbaar zijn. Lees meer over onze diensten en de producten die wij zoal leveren.

Meer over onze diensten

Enthousiaste en gemotiveerde medewerkers voor productiewerk

Om onze diensten uit te breiden en meer opdrachtgevers te kunnen bedienen, zijn wij op zoek naar mensen die seriematig productiewerk willen leveren. Wat is verder belangrijk?

  • Enthousiast en gemotiveerd aan het werk willen
  • Werken volgens vaste procedures
  • Bereid zijn aan interne opleiding en training deel te nemen
  • Elkaar houden aan afspraken
  • Samen willen werken

Wij staan ook voor verbeteringen. Verbeteringen in de diensten die we leveren en in onze werkwijzen. Sociaal en duurzaam ondernemen hoort bij VIA ASSEN. Zo willen we met elkaar werken.